04
23
2010
--

Unreal Tournament 2004 vélemény

  Üdv mindenki! Fogjunk hozzá ehhez a vélemény kifejtéshez. Egy kis bevezetőnek, ez egy nagyon jó játék, mint a többi unreal tournament. Sok játékmód és nagyon jó játékélmény. Van multi player mód is, két féle: szerveres és host-os. Single Player módban a karakterünk karrierjét építhetjük fel a csatákkal, kredit szerzéssel. Fokozatosan nehezedik. A kreditek is fontosak, mert Single Player módban kreditért bérelhetünk csapattársakat, gyógyíthatjuk meg őket és ezzel fizetünk nekik. A játék arra is figyelt, hogy testre szabhassuk karakterünk, és a fegyvereket is valamilyen szinten. A történet dióhéjban annyi, hogy te egy harcos vagy a sok közül, és feljebb kell jutnod a ranglistán, hogy te lehess a legjobb, a történet a jövőben játszódik. A játék arra törekszik hogy érezd jól magad, ezt elérheted a szimpla öldöklés, vagy csapatos öldökléssel vagy a kicsit taktikásabb "onslaught" játékmóddal, és még sorolhatnám (majd fogom is). A járművek nem mindig elérhetőek de azoknál a játékmódoknál ahol vannak érdemes használni őket mert hasznosak. A járművek között vannak autók, repülők, jeep-ek, és ezek közül mindegyiknek van egy elsődleges és egy másodlagos támadása is. Na, folytassuk a játékmódok elemzésével!

Assault (ostrom): Két csapat van az egyik a támadó a másik a védekező. A támadók feladata megsemmisíteni az adott célpontot, a védőknek pedig ezt meg kell akadályozni.

Onslaught (hajsza): Itt is két csapat van és mind két csapat bázisán egy-egy energia mag. A pályán pedig láncszerűen kapcsolódó energia csomópontok. Ahhoz hogy egy csomópont a miénk legyen csupán el kell pusztítani majd átsétálni rajta. Az ellenséges energia magot csak úgy lehet elpusztítani hogyha az oda vezető csomópontokat elfoglaltuk. Aki elpusztítja az ellenség energia magját az nyer!

Deathmatch (öldöklés): A játékosok egymás ellen harcolnak és az nyer aki a legtöbbet öli. Itt nincs csapat.

Capture the flag (zászlórablás): Ez a játékmód nem szorul sok magyarázásra. Itt is két csapat harcol egymás ellen és egymás zászlójáért. Minden csapatnak van egy zászlója, és az nyer aki elégszer elrabolja az ellenség zászlaját.

Team DeathMatch (Csapatos öldöklés): Itt is két csapat van akik egymás ellen harcolnak. Az a csapat nyer amelyik a legtöbbet ölt.

Double Dominating (Dupla uralom): Itt van A és B pont a pálya két végében és az nyer aki a megadott ideig tudja uralni mind a két pontot. A pontokat úgy lehet elfoglalni ha átmész rajtuk.

Bombing Run: A pályán el van helyezve egy bomba amit fel kell venni és az ellenség „kapujába” be kell lőni. Amíg a bomba nálad van csak a bombát kilövő fegyver lehet nálad más nem.

Mutant (Mutáns): Itt aki először öl az mutáns lesz és a többi ember csapatban vadászik rá. A mutánsnak viszont annyi előnye van, hogy gyorsabb és nagyobbat ugrik.

Invasion (invázió): Itt meg kell ölni a gép irányította ellenfeleket két társaddal. A pálya fokozatosan nehezedik, és egyre erősebb lények próbálnak megölni téged.

Last Man Standing (Csak egy maradhat): Itt korlátozott számú életed van, és az a lényeg hogy mindenkit ölj meg és te maradj utolsónak.

Instagib CTF: Ez csak annyival különbözik a sima CTF-től hogy csak egy fegyvered van, végtelen tölténnyel, de annak a fegyvernek minden esetben egy lövése halálos.

Végszóként, ez a játék se hibátlan vannak benne bug-ok és nem valami szép grafikai megoldások de ezektől eltekintve ez egy nagyon jó játék, én nagyon élvezem, nagyon jó unalom űző. Aki teheti szerezze be.

Írta: Menmi666 | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://menmiandmiller.blog.hu/api/trackback/id/tr481946226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)