10
21
2011
--

Egy nagyon jó oldal

 Üdv mindenki!

Nem rég találtam egy weboldalt, ahol rengeteg háttérkép van fent, és nagyon jól megcsinált háttérképek. Nagyon sok kategóriában, tehát mindenki megtalálhatja ami neki tetszik a nőktől a sárkányokig (ezek között talán nincs is sok különbség :P) vagy az abstract képektől az űrhajókig bármit megtaláltok amit szeretnétek :) Szerintem megéri megnézni.

Klikk ide az oldalért!

Üdv, Menmi

Írta: Menmi666 | Tags:
| |
10
20
2011
--

Új dolgok...

 Üdv mindenki!

A háttérben folynak a tervezgetések és a munkálatok a bloggal kapcsolatban. Az új háttér már folyamatban van. A projektekkel kapcsolatban: A „Zenei Blokk” biztos meg marad, és az én és Miller játékelemzései is. Új projekteken is törjük a fejünket pl. egy „Menmi kedvencei” rovat, elmondom a véleményem azokról a dolgokról, amiket szeretek, és ebből kifolyólag, lehetőség van olyanra is, hogy elmondom a véleményem arról, amit nem szeretek.
 
A blog kinézetével kapcsolatban, csak annyi, hogy a sablon megmarad, csak a háttér változik, mert az már nagyon régi, de erről már volt szó.
 
Mint ahogy már említettem, a posztok minősége is változni fog pozitív irányban. Hosszabbak lesznek, kidolgozottabbak és több extra tartalom is lesz benne. Kaptunk ezekkel kapcsolatban is pár építő jellegű kritikát régen, és aszerint próbálunk változtatni. Remélhetőleg, mindenki tetszését elnyeri majd. :)
 
Feltehetően, lassan de biztosan lesz egy stabil olvasótáborunk, aminek mind ketten nagyon örülnénk :) Hisz ezt értetek, nézőkért csináljuk, és persze valamilyen szintem magunkért is :) Ezért is örülnénk annak, ha valamilyen szinten kicsit reklámoznátok a blogot :) Benne vagyunk abban is, hogy kiteszünk titeket a linkblogba, vagy reklámozzuk a ti oldalaitok, ha ti is megteszitek ugyan ezt. Ennek is nagyon örülnénk, mert ez egy jó alap lenne számunkra, és hosszútávon nektek is megérheti. Ennyit szerettem volna most elmondani.
 
Üdv, Menmi
Írta: Menmi666 | Tags: Címkék: update miller rolunk menmi
| |
10
19
2011
--

Megint itt!

Üdv mindenkinek!

Igen, már megint itt vagyunk. Tudom, nem ez az első visszatérés. De most elköteleztük magunkat, engem elkapott az írhatnék és az ihlet, és szeretnék egy nagyon jó tesztíró lenni. Újítunk a blog kinézetén, a tesztek minőségén és hosszán, remélhetőleg pozitív irányban. Nagyon hosszú kihagyás volt, de nem volt szívem törölni a blogot, mert tudtam, hogy csak átmeneti lustaságban szenvedek. És igazam lett, mert most újult erővel vágunk neki :) Ennyit szerettem volna elmondani, remélem mindenkinek tetszeni fog az "új" blog :)

Üdv, Menmi

 

Írta: Menmi666 | Tags: Címkék: update visszatérés menmi
| |

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)