08
30
2010

Véleményem: Grand Theft Auto - San Andreas-ról

 Nos igen, újult erővel, de visszatérek, és megpróbálom elmondani a véleményemet, erről a játékról is. Kezdjük is egyből a történettel, ami szerintem egyátalán nem lett túlbonyolítva.

Történet:

Az alapsztori az az, hogy a főhősünk, Carl Johnson visszatér 4 évvel késöbb Los Santosba, ahol anyját brutálisan meggyilkolták. Carl megesküszik bátyjának, Sweetnek, aki mellesleg a Gettó banda fővezére, hogy rendet rak a Gettóban, és a környékén is. Ezt először neheztelve fogadják, de mikor minden jól menne, Sweet sebet kap a hasába, és börtönkórházba kerül. Smoke, és Ryder a másik kettő vezető, viszont átáll a Ballas riválisaikhoz. Miközbe Sweet a börtönben lábadozik, Los Santosban elszabadul az indulat, ahonnan menekülni kell. Útunk során rengeteg veszélyes, izgalmas küldetéssel találkozunk.

Grafika:

Grafika...Grafika... Nos, ennek a játéknak a grafikával van a legnagyobb baja. Ugyanis a rengeteg bug, idegesítővé teszi a játékot. Nem is kis bugok ezek, hanem eléggé nagyok, ami valamikor élvezhetetlenné teszi a játékot. Az én személyes véleményem az az, hogy egy picit több időt kellett volna a grafikai motor fejlesztésén dolgozni, ugyanis a legtöbb ember szeret jól kidolgozott grafikával játszani, többek közt én is. Inkább legyen kidolgozott, bugmentes, mint szép. A grafikára nem nagyon megyek bele, mert mást nem igazán találtam, csak a bugok, bugok, bugok. 

Játékélmény:

Nos az alapsztori nagyon jó, és a játékkal sincs különösebb bajom, szóval nekem tetszett a GTA sorozat ezen tagja. A sztori, és a küldetések nagyon összehangoltak, és folyamatosan nehezednek a játékkal együtt. Ha ajánlhatom, akkor kódok, trailerek nélkül játszátok végig a sorozat ezen tagját, ugyanis úgy az igazi. ;)

Irányíthatóság:

Irányítás, amire kitérek. Ugye, mint minden GTA-ban, itt is a W,A,S,D gombokkal mozogsz, és az egérrel lősz. Nagyon nincs túlbonyolítva, a legnehezebb gondolkodású ember is könnyen megérti. A változatlan irányítás egyébként azt is garantálja, hogy a playereknek nem kell órákat vesződni azzal, hogy az irányítást keresgetik a Beállításoknál.

Hangok, Zene:

Végül utolsó állomásunk a Hangok és a Zene. Hangokkal egyetlen egy rettenetesen nagy bajom van, azpedig az, hogy, mikor esik az eső, fogja magát, és hopp, elmegy a hang, ami elég idegesítő tud lenni. 

 

Végül pár infó a játékról, amit én magam írtam össze.

Név: Grand Theft Auto - San Andreas

Megejelenésének pontos ideje: 2005. június 10.

Fejlesztő: Rockstar Studios

Kiadó: Take 2

 

Köszönöm, hogy végignéztétek, és remélem, ezmár kicsit jobbra sikerült, mint az eddigiek. Várom a véleményeket, sziasztok!

Írta: MrMiller0909 | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://menmiandmiller.blog.hu/api/trackback/id/tr362257576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atesz07 2010.09.04. 12:52:10

Szerintem a játék nem hemzseg a bugoktól,és nincs olyan ami bajt okoz.Sőt,inkább viccesek!Zenék:Nem megy el a hang,talán nálad van a baj.CSAK ennyi.

Voodoo. · http://voodoo.blog.hu/ 2010.09.04. 16:31:43

@Meggyes: Szerintem meg hemzseg a bugoktól...

Atesz07 2010.09.05. 20:33:37

@Bőszinho: Különösebbet én nem vettem észre,vagy nem a bugok közé sorolom.Egyet tudok mondani most egyből,amikor az autók egybe tapadnak.Más nem jut az eszembe :D

Voodoo. · http://voodoo.blog.hu/ 2010.09.16. 19:23:28

@Meggyes: Jó, nem azt mondom, hogy orbitális nagy bugok vannak benne, csak néhány zavaró, de néhány vicces :D Bár, azok már inkább glitch-ek.

Atesz07 2010.09.30. 18:22:15

Ennek a blognak is búcsút inthetünk..

Menmi666 · http://menmiandmiller.blog.hu/ 2010.12.26. 22:15:42

@Gdansk: Visszatérünk, újult erővel, de ezt és az eltünés okát a fenti posztban leírtam.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)